Пути повышения выхода сыра : Влияние кормовых факторов на состав молока и выход сыра.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Труды Всесоюзного научно-исследовательского института сыродельной промышленности/ М-во мясной и молочной пром-сти СССР. Глав. упр. сыродельной пром-сти ; Вып. 1.Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1951.Նկարագրություն։ 175 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.97 / Б-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2180032 |
Библиогр. в конце статей:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։