Освежение сливок с повышенной кислотностью без применения нейтрализаторов и последующая выработка из них масла / И.Н. Микаэлян ; Под ред. проф. З. Х. Диланяна ; Научно-техническое общество пищевой промышленности. Армянское республиканское правление.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : [Б. и.], 1957. Նկարագրություն։ 16 с. : табл. ; 19 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.97 / М-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2113987 |
Библиогр. в конце книги
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։