Технология приготовления пищи : [Учеб. для техникумов по спец. 1016 "Технология обществ. питания" и 1752 "Орг. обслуж. в обществ. питании" / Н. И. Ковалев, Л. К. Сальникова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Общественное питаниеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1988.Հրատարակություն։ 3-е изд., перерабՆկարագրություն։ 302,[1] с., [4] л. ил. : ил. ; 23 смISBN:- 5-282-00035-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 К-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | IL0538502 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 К-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | IL0495463 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 К-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | IL0500014 |
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Предм. указ.: с. 294-299
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։