Зерносушение : [Учебное пособие для высших учебных заведений пищевой промышленности] / А.П. Гержой, В.Ф. Самочетов ; Под ред. проф. д-ра техн. наук Н.Т. Отрошко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Заготиздат, 1951.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 324 с. : 1 отд. вкл. слож. л. диагр., табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.7 / Г-377 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122563 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 318-321.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։