Химико-технологическое исследование основных процессов производства фруктово-ягодных варений (бланшировка и варка плодов) : Опыты с бланшировкою плодов / Л.Б. Сосновский, М.А. Филюкова, Е.М. Курушкина ; Отв. ред.: С.И. Гордеев ; Спец. ред.: Б.Я. Голант.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ [Издание] / Наркомпищепром СССР. Главкондитер. Центральный научно-исследовательский институт кондитерской промышленности ; Вып. 103Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1937.Նկարագրություն։ 44 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.85 / С-665 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122559 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: "Литература" (на 43-й с.).
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։