О качестве и пищевом достоинстве окороков и бекона различного посола и копчения / [Г. В. Бабин ; Спецред.: А.А. Соколов].
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Новая техника за рубежом. Рефераты и обзоры по иностранной технической литературе/ Госплан СССР. Всесоюз. науч.-исслед. институт мясной пром-сти. Бюро техн. информации и пропаганды ; Вып. 1 (1).Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : б.и., 1957.Նկարագրություն։ 34 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / O-115 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2118911 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։