ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Копчение рыбы / И. Арнольд, В. Арзуманов, А. Макаров.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1935.Նկարագրություն։ 82 с. : ил., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / А-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2122528
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / А-736 Новое в области технологии мясной промышленности и современные передовые методы обработки мяса и мясопродуктов / 664.9 / А-736 Убой скота и разделка туш : Учебное пособие / 664.9 / А-736 Новое в области технологии мясной промышленности и современные передовые методы обработки мяса и мясопродуктов / 664.9 / А-84 Копчение рыбы / 664.9 / А-904 Экспресс-информация : Новый способ переработки поросят / 664.9 / А-91 Справочник по обработке рыбы и рыбных продуктов / 664.9 / А-912 Новые рационализаторские предложения /

Библиогр.: "Литература" (9 назв.).

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա