ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Руководство для лабораторий хлебопекарных предприятий : (Техно-хим. контроль в хлебопечении) / Н. И. Маслов, Т. И. Шкваркина, Н. В. Запенина [и др.].

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940.Նկարագրություն։ 196 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Р-851 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118768
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Р-85 Химия муки / 664.6 / Р-851 Руководство по технохимическому контролю макаронного производства / 664.6 / Р-851 Руководство по расчету на ЕС ЭВМ по программе ТЕОСМ-В технико-экономической эффективности доставки и продажи хлебобулочных изделий в таре-оборудовании : 664.6 / Р-851 Руководство для лабораторий хлебопекарных предприятий : (Техно-хим. контроль в хлебопечении) / 664.6 / Р-851 Руководство по техно-химическому контролю макаронного производства / 664.6 / Р-855 Основы товароведения хлебных продуктов / 664.6 / С-11 Инструкция по анализу муки и отрубей /

Библиогр.: с. 278-279:

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա