Снижение потерь в хлебопечении / Т.И. Шкваркина, Н.И. Смолина ; Под ред. Л.Я. Ауэрмана ; М-во пищевой пром-сти СССР, Всесоюз. науч.-исслед. ин-т хлебопекарной пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1947.Նկարագրություն։ 20 с. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / Ш-665 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2119320 |
Резюме статей на англ. яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։