I. Изменение хлебопекарных свойств муки в зависимости от условий и продолжительности хранения ; II. Причины дефектов и брака хлеба и способы их устранения / В.Ф. Куьмин ; В/О Союзпромхлебопечение и Центральный комитет Профессионального союза рабочих хлебопекарной промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Конспекты лекций для кружков повышения квалификации (для сдавших техминимум) : Пособие для преподавателей ; Выпуск 1-йՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1935.Նկարագրություն։ 18 с. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / К-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2120541 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. с. 18
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։