ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

I. Изменение хлебопекарных свойств муки в зависимости от условий и продолжительности хранения ; II. Причины дефектов и брака хлеба и способы их устранения / В.Ф. Куьмин ; В/О Союзпромхлебопечение и Центральный комитет Профессионального союза рабочих хлебопекарной промышленности.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Конспекты лекций для кружков повышения квалификации (для сдавших техминимум) : Пособие для преподавателей ; Выпуск 1-йՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1935.Նկարագրություն։ 18 с. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / К-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2120541

Библиогр. с. 18

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա