ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химико-технический контроль консервного производства : Учебник для высших учебных заведений / А.Т. Марх, Р.В. Кржевова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1962 .Հրատարակություն։ 5-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 433 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 М-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0344161
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Л-86 Технология и технохимический контроль кондитерского производства : Учебник для техникумов / 36 Л-93 Заготовка дикорастущих грибов, ягод, орехов и плодов / 36 М-21 Технология безалкогольных и слабоалкогольных напитков : Спец. курс : [Для технол. специальностей вузов пищевой пром-сти] / 36 М-29 Химико-технический контроль консервного производства : Учебник для высших учебных заведений / 36 М-31 Рыбные блюда / 36 М-33 Основы автоматизации рыбообрабатывающих производств : 36 М-42 Технология и оборудование макаронного производства : учебник для профтех. училищ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա