ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теория и методика измерения электричских свойств пищевых продуктов / РСФСР, Государственный научно-технический комитет совета министров ; Государственный научно-исследовательский институт научной и технической информации (Госинти).

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Новые физические методы обработки пищевых продуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госинти, 1958.Նկարագրություն։ Сборник ; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Сборник 3 (1958 ; 2 вкл. сл. черт., черт.):
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Т-338 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Сборник 3 Հասանելի Մեկ ամիս NL2116546

Сборник 3 (1958 ; 2 вкл. сл. черт., черт.):

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա