Теория и методика измерения электричских свойств пищевых продуктов / РСФСР, Государственный научно-технический комитет совета министров ; Государственный научно-исследовательский институт научной и технической информации (Госинти).
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Новые физические методы обработки пищевых продуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госинти, 1958.Նկարագրություն։ Сборник ; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Сборник 3 (1958 ; 2 вкл. сл. черт., черт.):
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Т-338 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Сборник 3 | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2116546 |
Сборник 3 (1958 ; 2 вкл. сл. черт., черт.):
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։