ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства патоки и крахмального сахара : Допускается Учеб.-метод. советом ГУУЗ НКПП СССР в качестве учеб. пособия для вузов НКПП / С. Ф. Ралль.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1938.Նկարագրություն։ 344 с. : [2] вкл. слож. л. ил. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Р-206 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118642
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / П-901 Пути снижения расхода воды и схемы очистки сточных вод на свеклосахарных заводах : 664.1 / Р-125 Оборудование для производства карамели : 664.1 / Р-20 Крахмально-терочное и паточное дело : С 18 черт. и рис. / 664.1 / Р-206 Технология производства патоки и крахмального сахара : Допускается Учеб.-метод. советом ГУУЗ НКПП СССР в качестве учеб. пособия для вузов НКПП / 664.1 / Р-224 Интенсификация экстрагирования в наклонных диффузионных аппаратов / 664.1 / Р-233 Технология кондитерского производства : [Учебник для вузов пищевой пром-сти] / 664.1 / Р-248 Расчет продуктов сахарного производства :

"Литература" (стр. 341-43):

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա