Новые виды пищевых продуктов, обезвоженных методом сублимации : [Сборник статей] / Науч.-техн. о-во пищевой пром-сти. Рост. обл. правление.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен передовым техническим опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Ростов-на-Дону : Б. и., 1959. Նկարագրություն։ 96 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Н-766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2115670 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։