ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Научные труды по вопросам кондитерской промышленности / Отв. ред. Н.М. Позднов ; Всес. науч. инж.-техн. о-во (ВНИТО) кондитеров.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд. ВНИТО кондитеров, 1937.Նկարագրություն։ 70 с. : черт., табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Н-347 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2122421
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / Н-346 Сборник тезисов докладов Научно-технического совещания на тему "Обмен опытом по внедрению механизированных линий в карамельном, конфетном и бисквитном производстве" / 664.1 / Н-346 Материалы Научно-технической конференции работников сахарной промышленности Казахстана и Киргизии. (16-17 мая 1961 г.) / 664.1 / Н-346 Материалы Научно-технической конференции работников сахарной промышленности : 22-24 июля 1958 г., г. Киев / 664.1 / Н-347 Научные труды по вопросам кондитерской промышленности / 664.1 / Н-349 Микробиология и микробиологический контроль в свеклосахарном производстве / 664.1 / Н-349 Технологические схемы и расчет продуктов сахаро-рафинадного завода / 664.1 / Н-40 Очистка соков на сахарном заводе /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա