ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Рациональный метод кристаллизации утфеля II продукта : (Утв. в качестве учеб. пособия) / Ю. М. Жвирблянский ; Всесоюз. науч. инж.-техн. о-во пищевой пром-сти. Ин-т усовершенствования и подготовки ИТР - членов ВНИТО пищевой пром-сти. Укр. филиал.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Киев. обл. тип., 1948.Նկարագրություն։ 146 с. : 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Ж-13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118630
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / Е-701 Автоматизация процессов свеклосахарного производства за рубежом : 664.1 / Е-701 Автоматическое управление процессами свеклосахарного производства / 664.1 / Е-785 Совершенствование метода определения фактической загрязненности сахарной свеклы при приемке / 664.1 / Ж-13 Рациональный метод кристаллизации утфеля II продукта : (Утв. в качестве учеб. пособия) / 664.1 / Ж-252 Справочник по вспомогательным материалам, применяемым в сахарной промышленности / 664.1 / Ж-345 Механизация трудоемких процессов на сахарных заводах / 664.1 / Ж-346 Очистка соков с помощью полупроницаемых мембран :

Библиогр.: с. 139-40:

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա