ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Нормы времени на капитальный ремонт оборудования карамельного, ирисного, шоколадного, бисквитного производств / Сост. Д.С. Бруштейн, Д.И. Кремер ; Ред. И.И. Шмерлинг ; Главкондитер Министерства пищевой промышленности ; Ин-т усовершенствования ИТР ВНИТО пищевой пром-сти.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1948.Նկարագրություն։ 124 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / C-110 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2120428
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / A-90 Механизация и автоматизация трудоемких работ на крахмало-паточных заводах / 664.1 / B-852 Тезисы докладов / 664.1 / B-852 Сборник материалов Всесоюзного совещания по вопросам технологии и химии пектина / 664.1 / C-110 Нормы времени на капитальный ремонт оборудования карамельного, ирисного, шоколадного, бисквитного производств / 664.1 / C-148 Совершенствование структуры управления предприятий масло - жировой промышленности / 664.1 / C-197 Красящие вещества и их влияние на качество сахара / 664.1 / C-22 Сахарная промышленность /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա