ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производство фруктово-ягодной карамели и монпансье / И.Н. Авдеичев, В.М. Корлякова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Снабтехиздат, 1934.Նկարագրություն։ Обл., 139, [3] с. : ил. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / А-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2115660
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / А-142 Некоторые итоги работы предприятий кондитерской промышленности РСФСР, Украинской, Белорусской и Литовской ССР в новых условиях хозяйствования : 664.1 / А-142 Основные фонды и пути повышения их использования в кондитерской промышленности : 664.1 / А-142 Показатели уровня механизации в кондитерской промышленности : 664.1 / А-18 Производство фруктово-ягодной карамели и монпансье / 664.1 / А-181 Производственное объединение "Мосгорхлебопродукт" / 664.1 / А-224 Автоматизация процессов свеклосахарного производства / 664.1 / А-224 Автоматическое непрерывное дозирование сыпучих и жидких компонентов кондитерского производства :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա