ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы организации пищевого производства : Допущено Министерством высшего образования в качестве учебного пособия для вузов пищевой промышленности / Перед загл. авт.: Г.Г. Гилельс, канд. техн. наук ; Под ред. Е.Н. Невского.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1948.Նկարագրություն։ 420 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Г-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124110
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Г-37 Ионообменные смолы в пищевой промышленности / 664 / Г-394 Применение стеклянных трубопроводов на предприятиях пищевой промышленности Украины / 664 / Г-47 Техническое нормирование в пищевой промышленности / 664 / Г-47 Основы организации пищевого производства : Допущено Министерством высшего образования в качестве учебного пособия для вузов пищевой промышленности / 664 / Г-492 Технология сушки пищевых продуктов : 664 / Г-492 Инфракрасная техника в пищевой промышленности / 664 / Г-492 Сушка пищевых продуктов :

Библиогр.: с. 411-16 (80 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա