ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Значение воднорастворимых коллоидов в технологии пищевой промышленности и их определение / А.В. Думанский.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1941.Նկարագրություն։ 29, [3] с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Д-820 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2165086
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Д-676 Резервы роста производительности труда в пищевой промышленности / 664 / Д-676 Себестоимость продукции пищевой промышленности и пути ее снижения / 664 / Д-797 Применение антибиотиков для сохранения пищевых продуктов / 664 / Д-820 Значение воднорастворимых коллоидов в технологии пищевой промышленности и их определение / 664 / Е-72 Механизация подъемно-транспортных работ на продовольственных складах и базах / 664 / Е-744 Товароведение продовольственных товаров / 664 / Ж-413 Микробиология в пищевой промышленности /

Библиогр.: "Литература" (с. 28-30)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա