Théorie générale de l'application du froid aux denrées alimentaires / Par Maurice Piettre.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Մատենաշար։ Actualités scientifiques et industrielles ; 779 | Nutrition ; XIXՀրատարակման մանրամասներ։ Paris : Hermann & Cie, Éditeurs, 1939.Նկարագրություն։ 152 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | ПИ 906/779 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1939, 779 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | FL0683730 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։