Le problème du pain : La qualité des blés et son amélioration / Par Pierre Potel.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Մատենաշար։ Actualités scientifiques et industrielles ; 582 | Nutrition ; XIIՀրատարակման մանրամասներ։ Paris : Hermann & Cie, Éditeurs, 1937.Նկարագրություն։ 43 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | ПИ 906/582 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1937, 582 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | FL0683623 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։