Essentials in Fermentation Technology/ Editor: Aydin Berenjian .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Learning Materials in BiosciencesՀրատարակման մանրամասներ։ Switzerland : Springer , 2020 .Նկարագրություն։ 313 p., fig., table ; 24 cmISBN:- 9783030162290
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan Medical University Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 577.1 / E-80 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | MU0119829 |
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
576.8 К-687 Медицинская микробиология, иммунология и вирусология : | 576.8 М-42 Медицинская микробиология : | 576.8 П-47 Медицинская микробиология : | 577.1 / E-80 Essentials in Fermentation Technology/ | 577.1 / S-95 How Enzymes Work : From Structure to Function / | 577.1 X-282 Կենսաքիմիա ։ : | 577.1 X-282 Կենսաքիմիա ։ : |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։