Essentials in Fermentation Technology/ Editor: Aydin Berenjian .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Learning Materials in BiosciencesՀրատարակման մանրամասներ։ Switzerland : Springer , 2020 .Նկարագրություն։ 313 p., fig., table ; 24 cmISBN:- 9783030162290
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan Medical University Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 577.1 / E-80 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | MU0119829 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։