Le problème du pain : Les méthodes da̓ppréciation de la valeur boulangère des farines et des blés / Par Raymond Guillemet.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Մատենաշար։ Actualités scientifiques et industrielles ; 559 | Nutrition ; VՀրատարակման մանրամասներ։ Paris : Hermann & Cie, Éditeurs, 1937.Նկարագրություն։ 59 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | ПИ 906/559 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1937, 559 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | FL0683613 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։