ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сборник технологических инструкций по консервному производству / Наркомпищепром СССР ; Главное управление консервной промышленности Главконсерв.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1939.Նկարագրություն։ Часть ; 21 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1939, 120 с., табл.) : Овощные, детские и диетические консервы ;
Ч. 2 (1939, 65 с., табл.): Фруктово-ягодные консервы и овощные и фруктово-ягодные маринады
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / С-232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 1 Հասանելի Մեկ ամիս NL2077677
Book Book National Library of Armenia Depository 664.84 / С-232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 2 Հասանելի Մեկ ամիս NL2116630
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 / С-178 Новое в ассортименте и производстве фруктовых консервов / 664.8 / С-178 Новое в ассортименте и производстве фруктовых консервов / 664.8 / С-178 Совершенствование технологических процессов и техники производства виноградного, яблочного и других плодово-ягодных соков : 664.8 / С-232 Сборник технологических инструкций по консервному производству / 664.8 / С-232 Сборник норм расхода сырья, материалов и потерь при хранении на продукцию консервной промышленности / 664.8 / С-310 Бестарное хранение муки в силосах / 664.8 / С-417 Справочник для поступающих в Одесский технологический институт консервной промышленности в 1939-1940 учебном году /

Ч. 1 (1939, 120 с., табл.) : Овощные, детские и диетические консервы ;

Ч. 2 (1939, 65 с., табл.): Фруктово-ягодные консервы и овощные и фруктово-ягодные маринады

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա