Рожь : (Товароведение зерна и продуктов его переработки). Учебное пособие для студентов ВЗИПП / Канд. с.-х. наук, доц. М.К. Фирсова ; М-во высш. образования СССР ; Всесоюз. заоч. ин-т пищевой промышл.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1959.Նկարագրություն։ 78 с. : ил., черт., табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.7 / Ф-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2069548 |
Библиогр.: с. 76-77.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։