Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients / Thomas E. Furia, Nicolo Bellanca Vol. II
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Boca Raton ; Ann Arbor, a.o. : CRC Press, Inc., 1975.Հրատարակություն։ 2nd edՆկարագրություն։ 928 pISBN:- 0-87819-532-7
- 664'.5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | MD | 664 F 38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0014438 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ MD Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Index: p. 881-928
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։