ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микрофакторы пищевой ценности фруктового сырья (персиков) Армянской ССР и их изменения при консервировании : автореферат дис. ... канд. техн. наук / Д.Б. Бекирски.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1964.Նկարագրություն։ 18 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Одес. технол. ин-т пищевой и холодильной пром-сти ;Науч. рук. : А.Т. Марх
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 13974 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1946850

Одес. технол. ин-т пищевой и холодильной пром-сти ;

Науч. рук. : А.Т. Марх

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա