Микрофакторы пищевой ценности фруктового сырья (персиков) Армянской ССР и их изменения при консервировании : автореферат дис. ... канд. техн. наук / Д.Б. Бекирски.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1964.Նկարագրություն։ 18 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Одес. технол. ин-т пищевой и холодильной пром-сти ;Науч. рук. : А.Т. МархՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 13974 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1946850 |
Одес. технол. ин-т пищевой и холодильной пром-сти ;
Науч. рук. : А.Т. Марх
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։