ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние методов внесения бактериальной закваски на качество армянского и советского сыров : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Е.В. Грушина.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1973.Նկարագրություն։ 26 с. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: МСХ СССР, Ереван. зоотехн.-вет. ин-т ;Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 13734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1946461

На правах рукописи

МСХ СССР, Ереван. зоотехн.-вет. ин-т ;

Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. Диланян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա