Влияние методов внесения бактериальной закваски на качество армянского и советского сыров : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Е.В. Грушина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1973.Նկարագրություն։ 26 с. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: МСХ СССР, Ереван. зоотехн.-вет. ин-т ;Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 13734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1946461 |
На правах рукописи
МСХ СССР, Ереван. зоотехн.-вет. ин-т ;
Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։