Исследование технолого-биохимических процессов производства вина типа херес и разработка комплексных мероприятий по повышению стабильности готовой продукции : Автореф. дисс. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.06 - Технология производства алькогольных и безалькогольных напитков / Н.Р. Симонян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1998.Նկարագրություն։ 21 с. ; 20 смԱյլ վերնագիր։- Խերես տեսակի գինու արտադրության տեխնոլոգո-կենսաքիմիական գործընթացների հետազոտումը և արտադրանքի կայունության բարձրացման համալիր միջոցառումների մշակումը. Սեղմ. Ե.18.06 - «Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 11671 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1900383 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 11672 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1900384 |
МСХ РА, НИИВВП ;
Науч. рук.: д.б.н. Б.П.Авакян, д.т.н. А.М.Самвелян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։