FAO/WHO/OIE Guidelines for the surveillance, management, prevention and control of trichinellosis / Edt. J. Dupouy-Camet, K.D. Murrell; Food and agriculture organization; World health organization
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ France : World organization for animal health , 2007 .Նկարագրություն։ 108 p. : ill. ; 30 smISBN:- 978-92-9044-704-7
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 616 G-92 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0496391 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։