Probiotics in food : Health and nutritional properties and guidelines for evaluation. / Food and agriculture organization of the United Nations
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ FAO food and nutrition paper ; No. 85Հրատարակման մանրամասներ։ Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations ; World Health Organization, 2006.Նկարագրություն։ 47 p. : ill. ; 30 cmISBN:- 92-5-105513-0
- 0254-4725
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 664 P-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0506550 | ||
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 664 P-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0474877 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։