Экономика и планирование предприятий общественного питания : Учебник для учащихся техникумов, обучающихся по специальностям 1016 '' Технология приготовления пищи'' и 1752 ''Организация обслуживания в предприятиях общественного питания'' / Под общ. И.Г. Бережного.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Вища школа, 1986.Հրատարակություն։ Изд. 3-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 213 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 642 / Э-40 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1842555 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։