Пути снижения потерь пищевых продуктов при хранении и совершенствования технологии продуктов общественного питания : Сборник научных трудов (Межвузовский) / Ленингр. ин-т сов. торговли им. Ф. Энгельса, Заоч. ин-т сов. торговли ; [Редкол.: Е. Н. Лазарев].
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Б. и., 1982.Նկարագրություն։ 218 с. : черт. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 642 / П-901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1838890 |
Библиогр. в конце ст.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։