ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологическое проектирование предприятий общественного питания : Учебное пособие для студентов специальности ''Технология и организация общественного питания'' / М.Н. Степнин ; Ленинградский институт советской торговли им. Ф. Энгельса.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : [Б.и.], 1978.Նկարագրություն։ 86 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / С-795 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842466
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5 / С-764 Особенности питания иностранных туристов : (Учеб. пособие) / 641.5 / С-773 Рыбные блюда / 641.5 / С-773 Рыбные блюда : 641.5 / С-795 Технологическое проектирование предприятий общественного питания : Учебное пособие для студентов специальности ''Технология и организация общественного питания'' / 641.5 / С-81 150 блюд из салаки, кильки, хамсы и тюльки / 641.5 / С-81 100 фирменных и новых блюд : [Сборник] / 641.5 / С-81 100 блюд из кукурузы : Сборник рецептур и технология приготовления блюд из кукурузы для предприятий общественного питания /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա