ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Лабораторные работы по общей части курса "Технология производства продуктов общественного питания" : [Для технологических факультетов торговых вузов] / Перед загл. авт.: С.Ф. Елманов, Г.Н. Ловачева, Н.Н. Лучкина и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1968. Նկարագրություն։ 159 с. : ил. ; 20 смԱյլ վերնագիր։
  • Лабораторные работы по технологии производства продуктов общественного питания [Կազմի վերնագիր]
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Л-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821762
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Л-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821783
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5 / Л-122 Обслуживающий труд : Учебное пособие для 5 кл / 641.5 / Л-122 Обслуживающий труд : Учебное пособие для 5-го кл / 641.5 / Л-125 Лабораторные работы по общей части курса "Технология производства продуктов общественного питания" : [Для технологических факультетов торговых вузов] / 641.5 / Л-125 Лабораторные работы по общей части курса "Технология производства продуктов общественного питания" : [Для технологических факультетов торговых вузов] / 641.5 / Л-148 Что и как можно приготовить из креветки, мидии, устрицы, морского гребешка, кальмара и трепанга / 641.5 / Л-371 Пикантная кулинария / 641.5 / Л-444 Праздничный стол /

Библиогр.: с. 155-156

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա