ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Специи и приправы в предприятиях общественного питания / Г. М. Кириллова, Н.С. Кикнадзе.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1954.Նկարագրություն։ 78 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / К-431 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840216
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5 / К-272 Картофель на любой вкус : Кулинарные рецепты / 641.5 / К-289 Готовые сухие пищевые продукты для детей в возрасте до 1 года / 641.5 / К-354 Приготовление мучнистых изделий в предприятиях общественного питания / 641.5 / К-431 Специи и приправы в предприятиях общественного питания / 641.5 / К-481 Практические занятия по технологии приготовления пищи : [Для технологических отделений техникумов общественного питания] / 641.5 / К-481 Практические занятия по технологии приготовления пищи : [Для технологических отделений техникумов общественного питания] / 641.5 / К-481 Практическое пособие для поваров III разряда /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա