Изменение пищевых веществ при кулинарной обработке : Научные труды / Под ред. Е.П. Козьминой ;Моск. ин-т нар. хоз-ва им. Г.В. Плеханова.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Բովանդակություն:
Выпуск 3 (1975 ; табл.; 156 с.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
National Library of Armenia | Depository | 641 / И-373 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | выпуск 3 | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1843777 |
Библиогр. в конце разделов
Выпуск 3 (1975 ; табл.; 156 с.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։