ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технохимические свойства океанических рыб : [Справочник] / [Спецред. В. П. Быков].

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищ. пром-сть, 1972.Նկարագրություն։ 341 с. : ил., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.1 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840107
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.1 / П-32 Организация производства полуфабрикатов в общественном питании : Учебное пособие для подготовки рабочих на производстве / 641.1 / П-781 Проблемы качества пищевых продуктов : Сб. науч. тр. / 641.1 / С-110 Сборник раскладок для предприятий общественного питания : [Утв. 18/IX 1948 г.] / 641.1 / Т-384 Технохимические свойства океанических рыб : [Справочник] / 641.1 / Х-463 Химический состав пищевых продуктов : Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов / 641.1 / Ч-154 Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : Учебник для бухгалтерских отд-ний техникумов сов. торговли и обществ. питания / 641.1 / Ш-233 Лабораторный контроль в общественном питании : (Практическое пособие) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա