Проблемы качества пищевых продуктов : Сб. науч. тр. / [Редкол.: Л.А. Азин (отв. ред.) и др.] ; М-во высш. и сред. спец. образ. РСФСР. Свердлов. ин-т нар. хоз-ва.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Свердловск : Урал. гос. ун-т, 1982.Նկարագրություն։ 139, 12 с. : граф. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.1 / П-781 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1799411 |
Библиогр. в конце ст.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։