ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Краткий сборник раскладок и технологии приготовления диетических блюд в предприятиях общественного питания, взятых из литературы / Сталинское областное управление торговли.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Сталино : [Б.и.], 1958.Նկարագրություն։ 35 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.1 / К-786 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842248
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.1 / К-385 Технологическая и химическая характеристика промысловых рыб тихоокеанского бассейна / 641.1 / К-481 Пищевая ценность рыбы / 641.1 / К-56 Органолептическая оценка готовой пищи / 641.1 / К-786 Краткий сборник раскладок и технологии приготовления диетических блюд в предприятиях общественного питания, взятых из литературы / 641.1 / К-786 Краткий сборник раскладок для предприятий общественного питания в совхозах / 641.1 / К-889 Хозяйке о продуктах питания / 641.1 / Л-363 Расчетные таблицы количества продуктов, необходимых для изготовления питания в учреждениях здравоохранения /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա