Заготовочный цех : рабочая книга по кулинарии : Для школ ФЗУ и курсов кулинарного производства / М.Г. Костин, С.Д. Дмитриев, Н.Е. Зимин (инспектора 1-й московск. школы ФЗУ кулинарн. производства МОСПО) ; Метод. оформл. О.А. Дмитриевой (преподав. 1-й московск. школы ФЗУ кулинарн. производства МОСПО).
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Снабтехиздат, 1932.Նկարագրություն։ 104 с. : табл., илл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1843753 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։