ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Практическое пособие для повара : [Учеб. пособие для сред. ПТУ] / Н. Р. Успенская.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1982.Նկարագրություն։ 175 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / У-772 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1838617
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
64.1 / С-904 Совершенствование управления объединением сахарной промышленности / 641 / Т-38 Технология изготовления пищи : Элементарное руководство : Допущено НКВнуторгом СССР в качестве учеб. пособия для курсовой и низших звеньев школьной сети системы общественного питания / 641 / Т-434 Типовые нормы выработки на производство кулинарных изделий и фасованного мяса птицы / 641 / У-772 Практическое пособие для повара : [Учеб. пособие для сред. ПТУ] / 641 / У-772 Практическое пособие для повара / 641 / У-774 Производство кулинарных изделий из птичьего мяса : Утв. Гл. упр. птич. пром-сти Наркомата мяс. и молоч. пром-сти / 641 / У-935 Таблица для расчета потребного количества сырья в предприятиях общественного питания : Практическое пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա