Нормы раскладки и краткие правила изготовления улучшенных блюд для столовых железнодорожного транспорта / А.С. Иванов ; Под общ. ред.: О.А. Байкова ; Заоч. ин-т сов. торговли Союзтрансторгпита НКПС.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Заоч. ин-т сов. торговли Союзтрансторгпита НКПС, 1937.Նկարագրություն։ 224 с. ; 19 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / И-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1841256 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։