Технологическое оборудование предприятий общественного питания : [Учебник для школ кулинарного ученичества] / Ф.П. Юрченко, К.И. Левитский.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1955.Հրատարակություն։ [2-е изд., перераб. и доп.]Նկարագրություն։ 232 с. : ил. ; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 640.24 / Ю-831 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1841189 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
На переплете загл.: Оборудование предприятий общественного питания :
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։