ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Техническое нормирование в общественном питании / Опыт 1-й фабрики кухни в Москве / Г. А. Качан.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград ; Москва : Стандартизация и рационализация, 1932.Նկարագրություն։ 116 с.: ил. 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 640.245 / К-30 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1841168
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
640.245 / И-32 Из опыта передовых ресторанов Москвы : [Сборник статей] / 640.245 / И-724 Инструкция по комплектовке и упаковке деталей, материалов и оборудования передвижной кухни-столовой Т-72 / 640.245 / К-209 В нашей столовой [№ 38 Омского треста столовых] / 640.245 / К-30 Техническое нормирование в общественном питании / Опыт 1-й фабрики кухни в Москве / 640.245 / К-553 Новое в обслуживании посетителей / 640.245 / К-779 Торгово-производственно-финансовый план столовой / 640.245 / Л-368 Организация предприятий общественного питания : Методические указания и задания №№ 1, 2 для учащихся технологического отделения /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա