Разработка технологии быстросозревающего сыра "Здоровье" : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / А.С. Асриян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1988.Նկարագրություն։ 22 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Ереван. зотехн.-ветеринар. ин-тНауч. рук. : канд. биол. наук, доц. Дж. Т. МагакьянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 7415 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1737196 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 7416 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1737195 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ереван. зотехн.-ветеринар. ин-т
Науч. рук. : канд. биол. наук, доц. Дж. Т. Магакьян
Лит.: с. 86-106 на рус. и ин. яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։