Совершенствование технологии сыра "Ехегнадзор", микробиологические и биохимические процессы созревания : Автореферат дис. на соиск. учен. степени канд. техн. наук : [по] спец. (05.18.04) - "Технология мясных, молочных и рыбных продуктов" / А.Т. Калашян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1975.Նկարագրություն։ 25 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Ереван. зоотехн.-вет. ин-тНауч. рук.: канд. с.-х. н. А.Т. МагакянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 5580 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1704979 |
Ереван. зоотехн.-вет. ин-т
Науч. рук.: канд. с.-х. н. А.Т. Магакян
Список работ авт.: с. 24-25 (6 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։